valmistujais look

Ihana Anniina valmistui merkonomiksi ja hän halusi panostaa juhlapäivänä itseensä, joten pyysi minua tekemään hänelle meikin ja kampauksen. Tämä oli sinänsä hauska tilanne, kun hän ei tiennyt oikeastaan yhtään minkälaista haluaa ja antoi näin ollen minulle täysin vapaat kädet. Olin miettinyt muutaman eri meikin ja kampauksen mitä ehdottaisin Anskulle. Tietenkin ehdotin ensimmäisenä omaa lemppariani ja se oli hänen mielestään oikein hyvä, joten se sitten toteutettiin.

Meikistä halusin hyvin Anniinan tyylisen, mutta juhlallisella tavalla. Tämä oli kohtuu helppo miettiä, koska tunnen Anniinan ja tiedän hänen tyylinsä. Hän ei pelkää rohkeaa meikkiä tai värejä. Päädyin kuitenkin panostamaan silmissä lähinnä ripsiin ja rajauksiin. Rajaukset tehtiin pikimustalla ja hieman kissamaisesti, korostamaan Anskun ihanan mallisia silmiä. Luomien eri luumun sävyt tasapainoittavat muuten hyvin tummaa silmämeikkiä. Kirkas, pinkkiin taittava huulipuna toi meikkiin pienen väriläiskän.

Kampauksen suhteen oli paljon vaihtoehtoja, sillä Anniinalla hiusta riittää! Hiukset haluttiin kuitenkin edes osittain kiinni, se oli oikeastaan Anskun ainoa toive. Päädyin suureen lettiin, joka jatkuu toiselle puolelle yhdistyen kiharoihin. Pohdittiin aluksi nutturaa, mutta kiharat näyttävät niin kauniilta ollessaan auki, joten aseteltiin ne vain toiselle sivulle.