kampaukset x 4

Olin tekemässä näille naisille vuosijuhliin kampauksia. Kaikilla oli vähän samoja toiveita, lettiä ja kiharaa nutturalle. Punahiuksisella oli pitkät, paksut hiukset, joten hänelle tehtiin kiharanuttura, johon yhdistyi ympärille suuri letti.

Kaksoisletti oli hyvä valinta lyhyeen, ohuehkoon vaaleaan hiukseen. Letit ovat vaaleissa hiuksissa aina näyttävät, koska kaikki punokset ja kuviot näkyvät niin hyvin. Niillä saa aikaan kaikenlaista upeaa!

Boheemihenkinen nainen halusi hiuksistaan hyvin rennot ja tietysti etiketin mukaisesti kiinni. Hän ei kuuleman mukaan hiuksiaan ikinä pidä kiinni, joten yllätyksenä hänelle tuli, että sain niin lyhyestä polkasta melko hyvänkokoisen ja korkeat nutturan. Lisänä molemmin puolin punosköynnökset ilmettä tuomaan. Juuri sopivan boheemi tälle naiselle!

Laineet olivat toiveena viimeisellä naisella. Laineilla saa mukavaa juhlallisuutta, mutta hius ei menetä pituuttaan niin paljon kuin kiharassa, joten polkkamittaiseen hiukseen kannattaa ainakin testata laine vaihtoehtoa. Nutturasta tuli sopivan pöyhkeä, mutta asiallinen.