iltapukujuhla look

Elina oli menossa iltapukujuhliin ja hän halusi ”mustat silmät ja punaiset huulet”. Kampauksesta ei tiennyt lainkaan mitä haluaa, mutta sen tiesi, että haluaa otsahiukset alas.

Meikin suhteen ei ollut ongelmia, hän vain päätyi eriväriseen pukuun, kuin oli alunperin tarkoitus, joten päätettiin, että keskitytään meikissä enemmän silmiin ja huulet voivat olla pehmeämmän sävyiset. Käytin silmämeikkiin hopeaa ja mustaa, koska Elinalla oli hopeat korut, joihin sävyt mukavasti yhdistyivät.

Yleensä pyydän asiakkaalta, että juhlameikkiin laitetaan irtoripset. Ne tuovat silmiä hurjasti paljon enemmän esille. Tästä vaiheesta löytyy vertauskuva, missä toisessa silmässä on irtoripset ja toisessa ei: ero on huomattava.

Kampauksen suhteen sain idean kiharairokeesista, koska Elinalla on niskasiili. Se tuli hienosti esille ja koska se vaikeuttaa monien kampausten, kuten niskanutturan kiinnittämistä, se karsii vaihtoehtoja. En ollut aiemmin tehnyt irokeesityylistä kampausta, jossa olisi ollut otsahiukset alhaalla. Se toimi kuitenkin tosi hienosti, kun hieman käänsi otsahiusta raudalla kiharammaksi. Tämä kokonaisuus ja look sopi Elinalle ja hänen asenteelleen loistavasti!