ihanat kaasot x 4

Näissä ihanissa kesähäissä tein kampaukset kolmelle ja meikit neljälle kaasolle. Kaikille kaasoille käytin silmämeikissä samoja violetin/luumun helmiäissävyjä yhdistävänä tekijänä. Kuitenkin silmämeikit olivat erilaisia, tietysti kaason silmien muodon mukaan tehtyjä.

Raikas, mutta juhlallinen ja kuuman kesäpäivän kestävä look syntyi yksinkertaisilla ja käytännöllisillä valinnoilla. Keskityttiin enemmän luomivärien käyttöön, kuin paksujen rajausten. Rajaukset saattavat kuumuudessa lähteä leviämään vaikka olisivatkin vedenkestävällä tuotteella tehty, joten tummemmat luomivärit voivat olla varmempi vaihtoehto. Meikin värisävyt sopivat täydellisesti näiden upeiden naisten raikkaisiin mintunvihreisiin mekkoihin.

Kolmelle kaasolle tein meikin lisäksi myös kampaukset. Yhdistävänä tekijänä kampauksissa oli se, että kaikki halusivat nutturan. Kaikki nutturat olivat kylläkin ihan erilaisia/tyylisiä, mutta se ei haitannut mitään! Suvi halusi pelkistetyn ja suuren korkean nutturan, Jennika puolestaan taakse pöyhkeän kiharapehkon rennolla otteella. Marikalle tehtiin suuri kiharanuttura sivulle, jota vielä tuunattiin tekemällä hiusten päälyosaan laineet.